Kausi 2017-2018

01.05.2018: Mestaruusjuhlat torilla

Oulun Kärpät järjesti suomenemestaruusjuhlan Oulun torilla tiistaina 1.5.2018. Juhlissa oli mukana sekä miesten että naisten suomenmestarijoukkueet. Juhlissa esiintyivät Diandra, Ellinoora, Suvi Teräsniska ja Poju.

kaleva
kaleva

26.4.2018: Tappara – Kärpät finaali 6

Oulun Kärpät on Suomen mestari 2018! Finaalivastustaja Tappara kaatui kuudennessa ottelussa, ja Tampereella 26.4.2018 pelattu ratkaiseva ottelu päättyi Kärppien voittoon maalein 0-1. Mestaruus on Kärpille seurahistorian kahdeksas.

180427kaleva1
Kaleva 27.4.2018

16.9.2017: Juha Junnolle ikimuistoinen juhlapeli

Kuva: Jussi Määttä
Kuva: Jussi Määttä

Kärppien 16.9.  lauantaisessa Vaasan Sporttia vastaan pelattavassa kotiottelussa juhlistetaan Kärppien pitkäaikaisen toimitusjohtajan Juha Junnon uraa.

– Seuran ja yhteistyökumppaneiden kesken olemme Juhaa jo muistaneet, joten nyt haluamme antaa kannattajille mahdollisuuden kiittää Juhaa hienoista vuosista, kommentoi Oulun Kärpät Oy:n toimitusjohtaja Tommi Virkkunen.

Juha on kannattajien haastateltavana ravintola Roudassa noin tunti ennen ottelun alkua, ja Juhaa tullaan muistamaan sekä ennen ottelua että sen aikana. Hallin myyntipisteissä tulee olemaan myös illan teemaan sopivia tarjouksia.

Kärppäkannattajien jäsenet voivat ottaa kaverin mukaan peliin viidellä eurolla. Erikoishintaiset liput ovat saatavilla vain Kärppä-toimistolta.

Tervetuloa juhlistamaan Juhan merkittävää uraa ja viettämään hieno ilta huippujääkiekon parissa!

Kuva:Jussi Määttä
Kuva:Jussi Määttä

Ennen ottelua muistettiin jäällä Kärppien pitkäaikaista toimitusjohtajaa Juha Junnoa lahjoin, puhein ja kannattajien toimesta näyttävällä tifolla. Itse ottelussa kärppäjoukkue tarjosi Juhalle parhaan mahdollisen lahjan: Näyttävän 8-1 voiton Sportista.